19 Mayıs 2010

Filmler & Kitaplar



Uzun zamandır yazamadığım kitaplar&filmlerde var tabi.. bir çoğunu hatırlayamayabilirim ama sondan başlarsam en son Başka dilde Aşk’I seyrettik annemle evde… Annem bira ve patatesimiz de hazırlayıp getirdi önümüze ve ana-kız seyrettik aşk’ın hangi halini göreceğiz diye.. Beğendik te… Aşk’ın sus hali… Aşk’ın coşkusuna karşındaki insanın sessiz dünyasıyla da bakmayı gösteriyor. Ve izlerken insane soruyr kendisine , sağır diye önyargı da neyin nesi heleki kaçıncı yüzyılda!!!! Sağır diye yaşamıyormu, bulaşıcı hastalıkmı taşıyor, suçlu’mu ne??? Velhasıl tavsiye olunur bir film..



İkincisi Hangover, arkadaşım çok komik dediği için aldım ama ben o kadar komik bulmadım.. sıkıcı da değil ama ne bilim belki en son “”eyvah eyvah” ta o kadar gülmüşken bu pek bir zevk vermedi…





Üç ve dördüncüsü sonuna kadar izlemek istemediğim “Benim Aşk Pastam” ve Cashback”… kötü diyemem tabiki hiçbir emeğe ama ben böyle filmleri sev-mi-yo-rum… ağır aksak ilerleyen fazlasıyla sanatsal..



Son okuduğum kitaplardan “Yuvaya Yolculuk” tavsiye olunur..”Masumiyet Müzes”ini yarısında bıraktım.. güzel ilerliyordu halbuki ama bir yerden sonra “yeter be adam hep aynı şeyler içim bayıldı” dedim dedim durdum ve dayanamadım bıraktım..



Şimdi bir başucu kitabım var “Herşey seninle başlar” diye akşamları karıştırdığım …tavsiye ederim ben beğendim ..ve yine araya başka kitap girince yarım bıraktığım “Bit Palas”ım..birara tamamlamayı umuyorum..

1 yorum:

Adsız dedi ki...

benimde çok sık yaptığım birşey bir sürü kitap alırım ve hepsini çok merak ettiğim içim evde bir okuyorum, işyerinde başka bir okuyorum, yolda başka bir okuyorum ve böylece çabuk da bitiremiyorum böyleeee uzayıp gidityor.
Filimlere gelince hiç biri benim tarzım değil seyretmem malüm benimkiler biraz daha kanlı bıçaklı olmalı.
mucuxx