18 Aralık 2008

HAYAL VE HÜZÜN

Yarım kalan hayeller hangi günbatımında akla düşer bilinmez... tek gerçek içindeki sızı'dır, belki imkansızındır artık yarım kalan...belki kaç yaprağa yazılmıştır, belki kaç yaprak koparılmıştır onun için ...kimbilir belki hep yarım kalacağındır gerçek olan ... seni avutan sadece kötü sonla bitme olasılığının, gerçekleşmeme garantisidir. gerçektende her yarım kalan hayal bir parça akılda kalır, derinlerde bir yerlerde uykuya dalar, hayatın hangi devresinde eski bir anı olarak karşımıza çıkar bilinmez, oysa ne kadar da mutlu etmiştir düşlemesi bile bizi , yalnız kalmadan önce..
Bugün bunları yazmak geldi içimden, son zamanlarda çok duyduğum bir cümle belki de ondan.ama hepimize tanıdık velet , herkesin en az bir yarım kalan hayali olduğuna bende inanıyorum ve hep akılda kalacak olana... bence en büyük aşkımız, bu yarım kalan hayaller, her ne olursa olsun tek kavuşamadığımız o çünkü ... şuna inanıyorumki insan inandıktan sonra hiçbirşey yarım kalmaz, yarım bırakılır.
hayallerinizi yalnız bırakmamanız dileğiyle :)))

2 yorum:

Noni dedi ki...

Bu yazıyı okuyunca önce bir makaleden ya da kitaptan alıntı sandım, sonlarına doğru okuduğumda senin yazdığını anlayınca inanamadım, ne güzel yazıyormuşsun canım valla ben kendi blogumdan utandım :)

A.Ş.K dedi ki...

teşekkür ederim canım, bence kendine haksızlık ediyorsun ben senin yazılarını büyük bir keyifle okuyorum.