28 Ocak 2010

Sinema Şöleni :))

Geçen hafta kar alarmı verilince hemen film kıtlığı olcakmış gibi 10 tane film aldım :) evet kabul biraz abarttım :)) İlk izlediğim film buydu ve beğendim , eğlenceliydi.. Konu tabiki klasik ama daima merak uyandırdığı için sürükleyici :) Filmde bildik erkek yalanlarını ve kadınların bunu nasıl anladığı konu ediliyor.. Mesela istisnalar hariç her genç kızın duydukları ayrılma bahanelerinden bazılarına bakalım kızlar ;

1- Canım ; sen çok iyisin , seni haketmiyorum :) ( Doğrusu; ben korkağın tekiyim erkekçe elveda diyemiyorum )

2- Canım ; sen daha iyilerini hakediyorsun :) ( ilkinin bir başka versiyonu )

3- Canım; biraz mola verip ilişkimizi gözden geçirelim :) ( Doğrusu; ben adi insanın tekiyim diğer kızlarla biraz takılayım aradığımı bulamazsam sen burda ol bebeğim, acizim )

4- Canım; Evliliğe hazır hissetmiyorum senin bunla bir alakan yok tamamen benimle alakalı :)) ( aslına bakarsan godiğin tekiyim , senle sadece takılıyordum şimdi sıkıldım)


Sizin aklınıza gelenler hangileri???

Hımmm birde kızların arkadaşlarına yazdıkları teselli senaryoları var, buna da çok güldüm çünkü hepimiz yaptık/yine yaparız :)) Çünkü bizde aslında kurduğumuz iyi senaryolara inanmak istiyoruz..Ama bazen iyiik yapalım derken yanlış yaptığımızı farketmiyoruz, belki de kimine göre doğru olan gerçekle yüzleşmesi gerektiğidir.. Tabi bazılarımız tam tersi bilerek ve isteyerek pembe yalanlar duymak isterler..

Hadi bunları da örnekleyelim ;

1- İlk buluşmamız çok iyi geçti , 3 gün geçti hala aramadı!

Kız arkadaş ; AA canım mutlaka arar işleri yoğundur veya aaa canım telefonu bozulmuştur veya tatlım illa o mu aramalı devir değişti sen ara veya bir derdi vardır ya da belki de hastalanmıştır :)))

Doğru cevap ; aramak isteyen erkek arar :))

2- Bana benimle çok iyi vakit geçirdiğini söylüyor ama sık sık otadan kayboluyor sorunca da bahaneler öne sürüyor ..

Kız arkadaş ; Tatlım seninle ciddi düşündüğü çok açık! eminim söylediği bahaneler doğrudur altında başka neden arayıp senaryo kurma :)

Doğru cevap ; ciddi düşünen erkek ortadan kaybolmaz ve hayatıyla ilgili samimi davranır :))

Hadi bu maddelere devam edin kızlar ve tabi erkeklerden katkıda gelirse daha eğlenceli olur :))



Bu da merak ettiğim bir filmdi, yazın almıştım yeni izleme fırsatı buldum,,, Sıkıcı değil ama kanlı şeyler izlemeye fazla dayanamıyorum, hımmm bir de böyle sporlar bana çok saçma geliyor... Ama yine de izlenebilir bir film naçizane tavsiye listeme girdi..Bu arada Mickey Rourke çok fena olmuş yaw.Gençken neydi öyle, pehhhh..Herşey gençlikte vesselam :))


Ve bu da sonuncusu ; yine eğlenceli bir film..Zaten Sandra Bullock hayranıyım kesinlikle izlemeyenlere tavsiye ederim.. Filmde ; Sandra'nın uyuşturucu bağımlılığından kurtulma hikayesini eğlenceli bir şekilde anlatıyor.

Hiç bahsetmek istemiyorum değmez ama ben de söylemeden geçemeyeceğim..Geçen hafta Yahşi Batı'yı seyrettim berbattı !! ilk yarı resmen kaçıp gitmek istedim ...Zaten Cem Yılmaz , sanki film çekmemiş sponsoruna reklam çekmiş.Bence artık film çekmesin Holywoodun iyi yanlarını alsın :))

Bu hafta yazamadım pek çünkü şirket bilgisayarımda blogger açılmıyor, netbookumda ekran küçük geldiği için üşeniyorum :))

Sanırım haftasonundan önce yeni bir post koyamam , aaa bu arada Pazartesi ve Salı günü İzmir'de oryantasyon'da olacağım..Ben bir gün önceden gidiyorum, biraz İzmir'in havasında kendimle kalmaya... Şöyle kendimi biraz şımartayım..Şşşşşt havadisleri veririm ;)))

Herkese şimdi den iyi haftasonları :))

4 yorum:

gribulut dedi ki...

erkekler ne söylerse söylesin kadınlar işine geleni anlar filmi çok güzel :))

Tanya's dedi ki...

Aaa Sandra Bullock hastasıyımdır bende..

Yahşi Batı sucks:(şu koca göbeğimle orda durdum ya..

DENiZ dedi ki...

He is not that into you! bestseller olmus bir kitaptan harika bir uyarlama bana gore, ben cok begenmistim hatta bu tarz filmlerden nefret eden T bile begenmisti ki hayra alamet degil! Harika olmus canim, cok severim soguk havada evde oturup film izlemeyi ;) Whatever Works diye bir film var Woody Allen'in onu da siddetle tavsiye ederim ;)

Stil Direktoru dedi ki...

Hepsini izledim canım kar dvd açısından işime yaradı