7 Aralık 2009

Hadi anlatın



Kış kış 2009 , hoşgeldin 2010 yeni yıl planlarınızı alabilir miyim?? Zira benim gibi kararsız bir arkadaşınız varsa kopya çekilmeniz kaçınılmaz sondur hahahahah... yok yok merak etmeyin bende birşeyler katarım patente :))

Evde mi oturcaksınız, yurtiçi yurtdışı seyahat mi edeceksiniz, eğer öyleyse nereye? neden? :) ( hesap verin önce ) sonra istanbul'da gece hayatı mı? yine nereye ? yine neden? ( hayır birde ikna edici ve cazip olması lazım) hahahah çok baskıcı gördüm kendimi :)


Ha yeni modaya uycam bende , bana en iyi fikri verene yılbaşı hediyem olcak :)


Herkese iyi haftalarrrrrrrrrrr...


6 yorum:

Noni dedi ki...

Ayyy en iyi fikiri ben vermeliyim ben ben ben bennnnn!

Adsız dedi ki...

Ben senlen ve nonimlen geçirmeyi planlıyorum...
:))))

Robin Goodfellow dedi ki...

nereye gitsen hıncahınç dolu olacak, cehennem gibi trafik olacak o yüzden bir arkadaşlarımızın evinde kutlayacağız yoksa kalabalıkta kaybolur giderim valla :P

özge dedi ki...

valla bence en iyi yılbaşı Avrupa'da olur,Mesela Paris'te kar da yağar belki ,sevgilinle l'entrecote yemek yersin,concorde meydanındaki dönme dolaba binersin ışıl ışıl champs elysees yi izlersiniz.
Hee sen öyle mi yapıcan dersen kocamın en yoğun olduğu gün yılbaşı 10 gibi eve gelir,anasına gideriz,bütün sülalesi orda olur,eve gelir kavga ederiz:)

Noni dedi ki...

Özge yorumuna bittim :)

A.Ş.K dedi ki...

noni; hadi ver ver ver :))

2-chic ; bende öyle planlıyorum :)))

Puck-robin : haklısın en iyisi evden çıkmamak ama değişikliğe ihtiyacım var sanırım :(

Özge ; çok güldüm yorumuna , sende bizle takıl en iyisi kaynana ve görümcek ve bilumum yandaşlarıyla yeni yıla girme :))