6 Kasım 2009

Kim var orda? Kısa kısa...




Oğlumun bu yakışıklı fotoğrafıyla haftayı kapatayım dedim :) Tüyleri uzayınca oğlum süper tatlı oluyor, valla bu havayla kıvacı bile geçer Nerminim söyliim :))) Birde kahküllerini arkaya ittirirseniz çocuk gibi patisiyle öne alıyor hahahaha tam serseri tam :)





Bu da size geçen gün bahsettiğim son aldığım baykuşlu kolyem , nasıl beğendiniz mi?


Bu arada dün ilk otoparkçı kavgamı yaptım! Bir gece önce geceliği 5.00TL almışlardı bir gün sonra 8.00 tl istedi!! Nasıl yani dün beş TL aldılar diyorum, yok olmaz falan diyor , yok efendim onlar gece bıraktığımı anlamamışlardırmış! ( bu kelimeye bende şaştım :) Olur mu sordular sabah kaçta çıkacaksınız diye söylüyorum yine idda ediyor.. sonra gel burda tarife yazıyor dedi bir baktık 7.00 TL yazıyor, hani 8.00TL idi diyorum yanlış söylemişim diyor :) al bir eşşek şakası daha!! istiyorsan al arabanı dedi e alcam zaten dedim ve gidip sokağa parkettim..Önemli olan para değil ama aptal yerine koyulmaya çalışmak insan yeter artık diyor!!



Hımm yarın özel sağlık sigortamın hediye ettiği check-up hakkımı kullanacağım, bakalım ne kadar sağlıklıyım... evet evet bu ara kendime ekstra özen gösteriyorum, çok hoş oluyor :)




Herkese iyi haftasonları, umarım çoook keyifli bir haftasonu geçirip haftaya çoooooook güzel başlarsınız ...



6 yorum:

colors of angel dedi ki...

Kolye muhteşem...bayıldım...:)
oğlun pek yakışıklı:))
sağlık kontrolünden sağlık dolu haberler almanı diliyorum.sevgiler

Ghanima dedi ki...

oğluşun harika :)

ebvatathemua dedi ki...

Oğlanın bakışa bayıldım,
Afacan Dennis tam :)))

Robin Goodfellow dedi ki...

Bu Taci'ye bayılıyorummmmmm!

Smyrnote Design dedi ki...

Kolyeye bayıldım, nerden aldın acaba?:) bir de oğluşun bizim Laçomuzla aynı. Benim kedim var kuzenimin de köpeği... Oğlumuz Laço seninkiyle aynı cins aşırı benziyorlar, çok akıllı oluyorlar küçük köpekler arasında en sevdiğim cins:):)

A.Ş.K dedi ki...

teşekkürler kızlarrr, oğlum benim bir tane o... puck senin nanc ide de gözüm var o na göre, erkek annesi olarak istemeye gelebilirim :)

smyrnote : kolyemi accessorize dan aldım :)