2 Eylül 2009

Yenilikler

Sayfamın sağ tarafına beğendiğim ve tavsiye edebileceğim film ve kitapları koydum , tabiki beğenmediklerim ya da eh dediklerimde var ...

Merakla satın aldığınız film ya da kitap ta , hayal kırıklığı yerine, hazırlıklı olmanın daha tercih edilir bir durum olduğunu düşündüğümden zaman zaman burada beğenmediklerimi de paylaşacağım..

Tabiki karar yine sizin..






Eeeh diyebileceğim Filmler ;

1- Kadınlar
2- Yes Man
3- Bir alışverişkoliğin itirafları
4- Taşıyıcı Anne


Beğendiklerimden de belki de Slumdog Millonaire izlemeyen kalmamıştır, filmin müziklerinin de ayrıca çok güzel olduğunu belirtmeliyim.. "Yedi Yaşam" Will Smith'in yine harika oyunculuk sergilediği güzel filmlerinden bir tanesi.. Sonu süprizli filmlerden :) ve Madam Bowary ; film biraz ve biraz daha ağır ilerlese de güzeldi..



Kitaplara gelince ; şimdiye kadar okuduklarımdan "Ye, Sev , Dua et" kitabının çok sıkıcı ve birbirini tekrar eden cümlelerden ibaret olduğunu söyleyebilirim .. Genelde film olsun , kitap olsun çok beğenmesem bile sonuna kadar beklemek isterim ama ı-ııı bu kitabı iki sene üst üste okumak için denedim olmadı... Olmayınca da olmuyor değil mi? Ne de olsa bu bir Bu bir hayat kuralı her konuya dağılan!

2 yorum:

Noni dedi ki...

Slumdop'u izlemeyen birini biliyorum ben çok yakınında hem de :)

Adsız dedi ki...

Noni o filmi hala seyretmediğine inanamıyorum ben bir ondan birde Brokeback dağı'na bayılmışttım ayrıca gofretim ya sev ya bilmem ne kitabı bence de iğrenç...
Sayfan ile tekrar ilgilendiğine çok sevindiiim...mucukss